Twitter
Facebook
Google+
Nicolas Maury Militant PCF Istres


 Dilluns 17 de desembre, el ple del Consell departamental vota una nova moció per denunciar la situació dels presos polítics a Catalunya. Encara que no vagi prou lluny en la revendicació , els consellers departamentals eren reunits avui en sessió pública i han trobat un compromis per aprovar per unanimitat la moció següent:


El plé del Diputació del Pireneu Oriental demana que siguin alliberats els presos politics
« Els passats 1 i 3 de desembre, quatre dels nou líders polítics i associatius empresonats a Catalunya van iniciar una vaga de fam, exigint que el recurs que han presentat en contra del seu empresonament, pugui ser transmès al Tribunal Europeu de Drets Humans (CEDH). Aquesta situació ens repta novament, sobretot perquè intervé mentre que aquests responsables estan empresonats injustament de manera preventiva durant més de tretze mesos.

Una vegada més, nosaltres, elegits representants de l’Assemblea Departamental, sense pronunciar-nos sobre el lloc de Catalunya a l’estat espanyol, cridem a respectar els drets i les llibertats fonamentals.

Pensem que aquestes dones i aquests homes han de poder comparèixer lliures, en plena possessió dels seus mitjans i havent preparat la seva defensa en les millors condicions.

El seu alliberament contribuiria enormement a alleujar les tensions, provocacions i escalades de violència que continuen de manera preocupant a Catalunya. »

Blog de Nicolas Garcia

Nicolas Maury
Facebook Twitter LinkedIn Digg Google Tape-moi Reddit Meneame Viadeo Pinterest


Perspective COMMUNISTE
Nicolas Maury
Nicolas Maury
Militant communiste, membre du Parti Communiste Français (PCF), Fédération des Bouches Rhône (13) - Ancien secrétaire de la section de Vaulx-En-Velin. (Membre du Cairde Sinn Féin / de l'Assemblée nationale catalane / et de la CGT)

Adhérent au Mouvement des Jeunes Communistes de France (MJCF) de 2004 à 2014 - Coordinateur de l'Union de ville Ouest-Etang-de-Berre (Istres, Fos, Martigues, Port de Bouc, Saint Mitre) de 2007 à 2009, Secrétaire à l'organisation de la Fédération des Bouches-du-Rhône du MJCF (2009-2011) et Coordinateur Fédéral du MJCF du Rhône (mars- novembre 2014), membre du Conseil National du MJCF de 2009 à 2014.

Perspectiva comunista (CAT)

Militant comunista, membre del Partit Comunista Francès (PCF), Federació de Boques del Roine (13) - ex-Secretari de la secció de Vaulx-en-Velin, (Membre de Cairde Sinn Féin, Assemblea Nacional Catalana i dels CGT)

En complir amb el Moviment de Joves Comunistes de França (MJCF) 2004-2014 - Coordinador de la unió de ciutats oest estany de Berre (Istres, Fos, Martigues, Port de Bouc, Sant Mitre) a partir del 2007 al 2009, Secretari d'organització de la Federació del Boques del Rhône dels MJCF (2009-2011) i Coordinador Federal dels MJCF del Rhône (de març a novembre de 2014), membre del Consell Nacional MJCF 2009-2014.

Rubriques

Recherche
RSS ATOM RSS comment PODCAST Mobile